De Boer RVS
De Boer RVS
De Boer RVS
De Boer RVS

Lasersnijmachines

Op zoek naar maatwerk voor het lasersnijden van plaatwerk? Dan ben je bij De Boer RVS aan het juiste adres. Van plaatwerk tot een sterk en duurzaam eindproduct – wij leveren precisie en duurzame kwaliteit. Met onze professionele fiberlasersnijmachine, de eVision 1530 – 6KW, verwerken we metalen platen moeiteloos. Dat doen we al járen, en dat maakt ons onder andere de specialist op het gebied van machinebouw voor de visserij, zuivel-, conserverings- en vleesverwerkende industrie.

Snijden tot maximale plaatdiktes van:

zwart staal        25 mm
roestvrij staal   30 mm
Aluminium        25 mm

Wij hanteren flexibele en snelle levertijden.

Vraag een offerte aan

De Boer RVS
De Boer RVS

Van plaat tot product

Lasersnijwerk tot in de kleinste details

Van machineonderdelen tot constructies en behuizingen: bij ons ben je verzekerd dat elk stuk plaatwerk aan de vereisten voldoet. Dankzij onze geavanceerde lasersnijmachines werken we met de hoogste mate van efficiëntie, zonder enige concessie op kwaliteit. Heb je RVS maatwerk nodig? Laat dat gerust aan ons over. Een toekomstbestendige productielijn? Binnen no-time staat ‘ie gereed. De inspanningen van ons professionele team leveren altijd plaatwerk van de bovenste plank die voldoet aan de strengste normen. Zo helpen wij een handje in jouw productieproces en dus in het succes van jouw bedrijf!

Oplossingen voor nu en de toekomst

Wanneer je met ons samenwerkt, kies je voor hoogwaardige machines en apparaten die de productiviteit verhogen en de operationele kosten verlagen. Dat doen we bijvoorbeeld met energiezuinige oplossingen, maar ook door kwaliteit te leveren waar je nog jaren op kunt bouwen. Fijn voor jou én de planeet. Welke uitdaging op het gebied van lasersnijmachines heb jij liggen? Laten we hem samen aanpakken. Dan garanderen wij duurzaam en betrouwbaar maatwerk.

Voor jouw grootse idee of kleine klus

Van de grootste werktuigen tot het kleinste tandwieltje: wij zijn jouw partij. Want we nemen de term ‘maatwerk’ meer dan letterlijk. Op onze eigen werkbank realiseren we elk idee en iedere wens. Zo krijg jij een grote batch of enkelstuks van bewerkt RVS plaatwerk, staal of aluminium dat met de hoogste mate van precisie is gecreëerd. Innoveren is voor ons geen uitdaging, het is onze drijfveer. Dus kom maar op met je wilde idee! Dan brengen we ‘m samen tot een groot succes.

De Boer RVS
De Boer RVS

Samenwerken met De Boer RVS?

Bij De Boer RVS geloven we sterk in samenwerking en partnerschap met onze klanten. Als toonaangevende producent van RVS-producten werken we nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften en wensen te begrijpen, zodat we op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden die aan hun verwachtingen voldoen. Onze expertise en ervaring in RVS-productie stellen ons in staat om betrouwbare en duurzame producten te leveren die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Ontdek de Boer RVS

Vraag een offerte aan