De Boer RVS
De Boer RVS
De Boer RVS
De Boer RVS

Over ons

Welkom bij De Boer RVS: Innovatieve Machinebouwers en Staalverwerkers

Wij zijn innovatieve machinebouwers, eigentijdse staalverwerkers en marktleidende leveranciers van duurzame vis- en verwerkingsketens voor de garnalenvisserij. Onze missie is om jouw producten en productie te optimaliseren, zodat ze niet alleen voldoen aan alle eisen, maar je ook klaarmaken voor de toekomst.

De Boer RVS
De Boer RVS

Vakmanschap voor jouw uitdaging

Met onze jarenlange ervaring in het verwerken van staal voor diverse industrieën, zoals de visserij, zuivel-, conserven- en vleesverwerkende industrie, garanderen we de hoogste kwaliteit en innovatieve oplossingen. Onze producten voldoen altijd aan de strengste normen op het gebied van hygiëne, veiligheid en gebruikersgemak. Of het nu gaat om maatwerk, toonaangevende staalverwerking, de bouw van hoogwaardige machines of onze unieke garnalensorteermachine voor vissers: wij zijn klaar voor de uitdaging!

Eerlijk zaken doen voor blijvende oplossingen

Op ons kun je bouwen. We zijn transparant van het eerste gesprek tot uiteindelijke oplevering. Geen verborgen kleine lettertjes, maar eerlijk en open zakendoen. Als je met ons samenwerkt, krijg je een betrouwbare partner die verder denkt dan de standaardoplossingen. We zorgen ervoor dat het geleverde eindproduct betrouwbaar en duurzaam is. Nu en in de toekomst. 

Samen voor vooruitgang

Alleen samen kunnen we vooruitgang realiseren. Voor de toekomstbestendigheid van jouw productie, maar ook voor onze planeet. We zijn gedreven om hier samen met jou een bijdrage aan te leveren. Klinkt goed, toch? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. 

Wij zijn jouw partner in vooruitgang.