De Boer RVS
De Boer RVS
De Boer RVS
De Boer RVS

Optische sorteerder: Catch Selector

De Boer RVS

Behoud van Waardevolle Vangsten

De Catch Selector is een innovatieve machine die waardevolle vangsten scheidt van bijvangst. Ondermaatse garnalen worden levend teruggezet om de populatie te behouden, wat resulteert in prachtig gekromde garnalen die gemakkelijk te pellen zijn en ongelooflijk vers.

Duurzaamheid voor een Hoger Rendement

Het verbeterde sorteren van garnalen leidt tot een hoger rendement, zowel ecologisch als economisch. Met de Catch Selector loop je voorop met een langetermijnoplossing. Vissers kunnen blijven vissen in het Natura 2000-gebied, wat het grootste voordeel is. Daarnaast is de machine gebruiksvriendelijk en vereist geen ingrijpende aanpassingen aan boord.

Betrouwbaarheid op het Hoogste Niveau

Onze machines bieden betrouwbaarheid van topniveau in elke stap van het productieproces, of het nu gaat om koken, zeven of koelen. Ze zijn niet alleen milieubewust, maar ook voortdurend innovatief, waardoor je kunt vertrouwen op een efficiënte en duurzame garnalenproductie.

Product details

Wij hebben een machine bedacht die het mogelijk maakt om waardevolle vangsten te scheiden van bijvangst. In dit proces wordt ondermaatse garnaal weer levend teruggezet, zodat de populatie behouden blijft en later opnieuw gevangen kan worden. Of het nu gaat om koken, zeven of koelen, onze machines zijn er bij elke stap in het productieproces. Ze bieden betrouwbaarheid op het hoogste niveau, zijn milieubewust en altijd innovatief. Zo krijg je garnalen met een prachtige kromming, die gemakkelijk te pellen en ongelooflijk vers zijn!

De voordelen van de optische sorteerder: Catch Selector

Zowel ecologisch als economisch zijn er tal van voordelen. Het verbeterd sorteren van garnalen leidt tot een hoger rendement. Dit is een langetermijnoplossing waarmee je voor loopt op de rest. Het grootste voordeel en de reden waarom vissers onze machine afnemen, is dat ze mogen blijven vissen in het Natura 2000-gebied. Bovendien zijn er tal van voordelen wat betreft het gebruik. Onze machine is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook zo ontworpen dat je geen ingrijpende aanpassingen aan boord hoeft te doen. Je kunt direct aan de slag.

Kenmerken

  • Inbouwmaterialen vergelijkbaar met huidige sorteermachine
  • Robuust/ zeewater bestending
  • Onderhoudsarm
  • Laag energie verbruik
  • Eenvoudig te bedienen

Andere vooruitstrevende
machines

De Boer RVS

Sorteerzeef SZ2400

De Boer RVS

Optische sorteerder: Catch Selector