De Boer RVS
De Boer RVS
De Boer RVS
De Boer RVS

Garnalenverwerking

Optimaliseer jouw vangst

Bij De Boer RVS begrijpen we dat jij streeft naar het allerbeste resultaat. En wat dat precies inhoudt, verschilt voor elke visser. Misschien wil je de hoogste kwaliteit garnalen op het bord van de consument, efficiënter werken, of voorbereid zijn op toekomstige wetgeving. Wat jouw uitdaging ook is, wij hebben dé oplossing: de Catch Selector – onze unieke garnalenvang- en sorteermachine.

De Boer RVS
De Boer RVS

Wat doet de Catch Selector?

Wij hebben een machine bedacht die het mogelijk maakt om waardevolle vangsten te scheiden van bijvangst. In dit proces wordt ondermaatse garnaal weer levend teruggezet, zodat de populatie behouden blijft en later opnieuw gevangen kan worden. Of het nu gaat om koken, zeven of koelen, onze machines zijn er bij elke stap in het productieproces. Ze bieden betrouwbaarheid op het hoogste niveau, zijn milieubewust en altijd innovatief. Zo krijg je garnalen met een prachtige kromming, die gemakkelijk te pellen en ongelooflijk vers zijn!

Meer informatie opvragen

De voordelen

Zowel ecologisch als economisch zijn er tal van voordelen. Het verbeterd sorteren van garnalen leidt tot een hoger rendement. Dit is een langetermijnoplossing waarmee je voor loopt op de rest. Het grootste voordeel en de reden waarom vissers onze machine afnemen, is dat ze mogen blijven vissen in het Natura 2000-gebied. Bovendien zijn er tal van voordelen wat betreft het gebruik. Onze machine is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook zo ontworpen dat je geen ingrijpende aanpassingen aan boord hoeft te doen. Je kunt direct aan de slag.

Boek vooruitgang met De Boer RVS

Bij ons kun je rekenen op transparante service en een eerlijk verhaal. Met 35 jaar ervaring in de sector kennen we de ins en outs van de garnalenvisserij. We begrijpen jouw uitdagingen en helpen je kansen te benutten. We kunnen je er nu over vertellen, maar het liefst ontmoeten we elkaar persoonlijk. Ben je nieuwsgierig naar wat de Catch Selector kan betekenen voor jouw visserij en productie? Neem contact met ons op. Of ontdek hieronder de machines die klaarstaan om jouw productie aanzienlijk te verbeteren, vanaf de eerste dag tot ver in de toekomst.

Onze vooruitstrevende
machines

De Boer RVS

Optische sorteerder: Catch Selector

De Boer RVS

Spoelmolen ESP1850 & DSP1850

De Boer RVS

Kookketel (KW1200-KW1400-KW1600)

De Boer RVS

Sorteerzeef SZ2400

De Boer RVS

Samenwerken met De Boer RVS?

Bij De Boer RVS geloven we sterk in samenwerking en partnerschap met onze klanten. Als toonaangevende producent van RVS-producten werken we nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften en wensen te begrijpen, zodat we op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden die aan hun verwachtingen voldoen. Onze expertise en ervaring in RVS-productie stellen ons in staat om betrouwbare en duurzame producten te leveren die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Ontdek de Boer RVS