De Boer RVS
De Boer RVS
De Boer RVS
De Boer RVS

Optische sorteerder

Wij geloven dat de productie en sortering van verschillende producten efficiënter, betaalbaarder en milieuvriendelijker kunnen. Daarom hebben we de Optische sorteerder ontwikkeld. Met deze machine helpen we samen met producenten de hoogste kwaliteit producten op de markt te brengen en vergroten we de winstmarges. Denk je dat dit ingewikkeld is? Niet bij ons. We leggen graag uit hoe de Optische Sorteerder werkt.

De Boer RVS

Vergroot je rendement met de Optische sorteerder

De Optische sorteerder doet, in eenvoudige termen, twee belangrijke dingen. Het sorteert diverse producten op een veilige manier. Deze machine maakt gebruik van een camerasysteem dat werkt met pixels om ondermaatse producten te herkennen. Deze worden vervolgens uitgesorteerd, terwijl jij verzekerd bent van de meest winstgevende selectie.  Alles wordt volledig automatisch uitgevoerd, wat tal van voordelen met zich meebrengt – lees verder voor meer informatie.

Bespaar opslagruimte met geautomatiseerde selectie

De sortering van product vreemde materialen kost vaak onnodig veel opslagruimte, verwerkingskosten, tijd en energie. Dankzij de Optische sorteerder worden alleen de geschikte producten na het selectieproces doorgelaten – producten die niet aan de eisen voldoen, worden uitgesorteerd. 

Minder arbeid, meer opbrengst

Het implementeren van de Optische sorteerder betekent dat het sorteren van diverse producten veel minder arbeidsintensief wordt. Personeel hoeft dankzij de volledig geautomatiseerde verwerking veel minder tijd aan het sorteren te besteden en er is geen noodzaak meer om handmatig te selecteren. Dit maakt het werk niet alleen eenvoudiger, maar ook veiliger en de foutmarge wordt geminimaliseerd.

Implementatie van de Optische sorteerder

In vergelijking met bestaande machines maakt de Optische sorteerder veel efficiënter gebruik van de beschikbare ruimte. En biedt alle voordelen van volledige automatisering van het sorteerproces. Ondanks het volledig automatische proces verbruikt het systeem veel minder stroom dan oudere machines. Bovendien verloopt de installatie efficiënt.

Klaar voor meer efficiëntie? 

Meer weten over de voordelen, terugverdientijd of het rendement van de Optische sorteerder? We vertellen je graag meer. Bellen kan naar 06 – 51 60 12 16, mailen naar melle@deboerrvs.nl. Of bekijk de producten direct op de website van Raytec: Raytec Vision, sorting machines and x-ray machines for food safety

Bekijk hier het wetenschappelijk rapport

De Boer RVS
De Boer RVS
De Boer RVS
De Boer RVS